Ковбасний цех

DSC_7701

1.Сосиски Молочні.
Склад: яловичина 1-й гатунок, свинина, сало, молоко сухе, яйця, сіль, цукор, нітрит натрію, перець
чорний, перець духмяний, мускатний горіх, часник, черева баранячі.
2.Сосиски Дитячі.
Склад: яловичина 1-й гатунок, яловичина вищий ґатунок, свинина напівжирна, молоко сухе, яйця,
олія кукурудзяна або соняшникова, сіль, цукор, нітрит натрію, перець духмяний, мускатний горіх.
3.Сардельки Шкільні.
Склад: яловичина 1-й гатунок, свинина, сало, молоко сухе, сіль, цукор, нітрит натрію, перець
чорний, перець духмяний, мускатний горіх, часник, черева баранячі.
4.Сардельки .
Склад: яловичина 1-й гатунок, свинина жирна, сіль, цукор, нітрит натрію, перець чорний, перець
духмяний, мускатний горіх.
5.Сардельки «Київські».
Склад: яловичина 2-й гатунок, свинина напівжирна, свинина жирна, борошно, сіль, цукор, нітрит
натрію, перець чорний, перець білий, мускатний горіх.
6.Сардельки «Шпикачки».
Склад: яловичина 1-й гатунок, свинина напівжирна,свинина жирна, шпик, сіль, цукор, нітрит
натрію, перець чорний, часник, мускатний горіх.
7.Ковбаса «Дрогобицька».
Склад: свинина нежирна, сіль, цукор, нітрит натрію, кмин, часник.
8.Балик варено-копчений.
Склад: свинина нежирна або підчеревина.
9.Ковбаса «Львівська».
Склад: яловичина вищого гатунку, свинина нежирна, свинина жирна, сіль, цукор, нітрит натрію,
перець чорний, перець духмяний.
10.Ковбаса «Краківська».
Склад: яловичина 1-го гатунку, свинина нежирна, свинина жирна, сіль, цукор, нітрит натрію,
перець чорний або білий молотий, перець духмяний, часник.
11.Ковбаса куряча «Любительська».
Склад: м’ясо курки , шпик свинний, сіль, цукор, нітрит натрію, перець чорний або білий молотий.
12.Ковбаса «Прикарпатська».
Склад: яловичина вищий сорт, свинина нежирна, сіль, цукор, нітрит натрію, перець чорний, кмин
мелений, часник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *