kinoa&chia

КІНОА – це один з найбільш корисних продуктів.
Властивості кіноа унікальні. У ній міститься кілька видів рослинних жирів, які омолоджують організм і продовжують молодість. У складі крупи є рибофлавін, кілька мікро – і макроелементів, кальцій, цинк і фосфор. Крім цього, в крупі є селен, він бере участь у багатьох процесах організму і захищає від онкологічних захворювань. Також в кіноа є незамінні амінокислоти, завдяки яким крупа містить чистий білок.Кіноа злак необхідний для формування міцних кісток, тканин і здорових внутрішніх органів. При регулярному вживанні можна позбутися від артриту, тому рекомендується включити злак в раціон літнім людям. У кіноа багато клітковини, яка сприяє очищенню організму і поліпшенню роботи шлунково-кишкового тракту. Кіноа зменшує цукор в крові і є відмінною профілактикою серцево-судинних захворювань. Не завадить кіноа і тим, хто недавно переніс складну операцію, а також спортсменам і людям, що працюють на виробництві.

24796808_2008505479420868_2470286729506476967_n

Насіння ЧІА – це екзотичний продукт, що є унікальним природним антибіотиком і цінується за свої багатогранні цілющі властивості, використовується як харчова добавка для оздоровлення організму.
Одне з найцінніших достоїнств насіння Чіа — правильні пропорції жирних кислот омега-3 і омега-6, чим можуть похвалитися дуже небагато продуктів. Зерна багаті харчовими волокнами, мінералами, вітамінами, антиоксидантами і протеїнами. За змістом магнію, фосфору, кальцію, калію, селену, омега-3, білків і клітковини цей екзотичний продукт у багато разів випереджає капусту брокколі, незбиране коров’яче молоко, лляне сім’я, червону рибу, шпинат, банани, висівки і бобові. Крім того, насіння Чіа є джерелом цинку, міді, марганцю, молібдену, вітамінів В1, В2, В3, аскорбінової кислоти (вітаміну С), ретинолу (вітаміну А), а по концентрації антиоксидантів випереджає свіжі ягоди чорниці.Науково доведено, що насіння чіа позитивно впливають на організм при анемії, алергії, гормональних порушеннях, допомагають стабілізувати тиск і рівень цукру в крові. Природні антиоксиданти, що в достатку в них містяться запобігають старінню, захищають організм від онкологічних і від серцево-судинних захворювань.
Смачного та будьте здорові !

24852340_2008510912753658_1688972885300371523_n

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *