Джем, зі стевією замість цукру – це прекрасне рішення для всіх тих, хто любить джеми, але обмежує себе у вживанні через надмірний вміст в них цукру. Джеми ТМ “Корисна Кондитерська” складаються з натуральних ягід і екстракту стевії. Джем також містить патоку мальтози, мальтодекстрин, яблучний пектин, сорбінову кислоту, але цукор в джем категорично не додається!
Стевія – всесвітньо відомий цукрозамінник. Вона являє собою невелику рослину із смарагдово-зеленим листям. Стевію культивують і цінують за цілющі властивості. Листя стевії – солодке на смак, але при цьому, не містить цукру. Така особливість робить продукти, що містять стевію, придатними для діабетиків, тих, хто дотримується безцукрових дієт і контролює кількість цукру в прийнятій їжі.
Джем зі стевією – це смачний, натуральний і цілющий продукт, який піклується про здоров’я. Стевія здатна нормалізувати кров’яний тиск і рівень цукру в крові; вона покращує стан судин, зміцнює імунітет і сприяє поліпшенню функції шлунково-кишкового тракту.

Korisna Konditerka

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *