Марина Кісів
Народилася в м. Ужгород, 14 вересня, 1990 р.
Вищу освіту здобула в Ужгородському національному університеті: інженерно-технічний факультет, спеціальність будівництво.
 Купуючи мої картини, люди часто цікавляться: “а що це за художниця, що ви можете про неї розповісти?” Перш за все, хочу поділитися про себе тим, що все своє життя завжди захоплювалась мистецтвом у різних його проявах. Бачити та створювати красу мене вчила Мама ще змалечку. Саме вона влаштувала мене на мої перші заняття з живопису акварельними фарбами. І замість того щоб сварити за зіпсований килим, Мама захоплювалась тим, як у творчому пориві я розливала фарби. Тож, і сьогодні, працюючи над своїми роботами, внутрішнє відчуття свободи рухів допомагає мені малювати розкутіше та передавати емоції у своїх картинах.
Я працюю у різних техніках, олійними та акварельними фарбами. Але завжди велику увагу приділяю поєднанню та грі кольорів, гармонії картини в цілому, передачі позитивних емоції через картину.
 Постійно розвиваюсь, вдосконалюю свою техніку, вивчаю нові матеріали, подорожуючи, знаходжу натхнення та нові ідеї у красі і культурі історичних міст, захоплюючій природі та дивовижних пейзажах.
Свої картини я малюю від душі і бажаю, щоб через них Ви відчували тепло, яскраві, позитивні емоції, гарний настрій та натхнення!
Дякую Вам за інтерес до моєї творчості,
Марина Кісів.

2 comments on “Марина Кісів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *