Однак часто так трапляється, що під час приготування продукт розвалюється, а тісто виходить глевке…‍♀️
І це не завжди пов’язано із якістю продукту. Принаймні, щодо пельменів ручної роботи “Дастор” ми гарантуємо, що ви отримаєте саме той очікуваний смак улюбленої страви, якщо дотримуватиметеся кількох простих кроків ⤵
1⃣ Для приготування рекомендується використовувати низьку широку каструлю.
2⃣ Заморожені пельмені слід кидати у киплячу, підсолену воду у співвідношенні 1 кг. продукту – 4,5 літрів води;
3⃣ Варити 12-15 хвилин на помірному вогні;
4⃣ Щоб вийняти пельмені з каструлі, краще скористайтеся шумовкою, а не друшлаком.
Смачного! ❤️
IMG_6627

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *