У магазині “Сонячна панда” є дивовижна іграшка-неваляшка-MOKURU, яка відволікає Вас від стресу та допоможе розвинути уважність і дрібну моторику рук.
MOKURU – це дерев’яна паличка, яка звужується до кінців. На кінцях знаходяться плоскі силіконові подушечки. Іграшка-антистрес відштовхується від поверхні столу.
Почати гру дуже легко: поставивши MOKURU вертикально на стіл, її потрібно перевертати пальцем або долонею, виписуючи геометричні фігури або прокрутити вліво чи вправо і зловити. Потім треба постаратися збільшити швидкість обертання, число прокручувань або катати іграшку в різних напрямках. Далі гра за бажанням ускладнюється: гравці крутять однією рукою відразу два MOKURU або обертають їх обома руками, підкидають іграшки на тильній стороні долоні і так далі. MOKURU перекочують один одному, як м’яч, або крутять по столу у великій компанії. Існує нескінченна кількість способів гри – освоївши базову техніку, гравці придумують нові варіанти і діляться ними з колегами по всьому світу. Чим більше граєш, тим краще виходить – як у справжньому спорті.
Іграшка MOKURU відмінно підійде для дітей та їх батьків, в неї ви можете грати як великою компанією, так і самостійно. Безсумнівна перевага Mokuru – компактність і легкість.
MOKURU виготовлена з бука і покрита безпечної фарбою, вага – 132 г.
Завітайте у магазин «Сонячна панда».
ТЦ «Дастор», 2-й поверх.

motoru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *