Пельмені їдять всі та завжди, самий універсальний продукт, доступний скрізь та готується дуже швидко. Пельмені- напівфабрикат, який може зберігатися замороженим досить довго. Оболонка з простого тіста та м’ясна начинка. Оболонка робиться максимально тонкою, на межі можливого, щоб уникнути розриву тіста під час варіння. В цьому є головна відмінність їх від подібних виробів. Вважається, що традиційна приправа до цієї страви– розведений оцет. Хоча, набагато частіше, їх їдять зі сметаною, вершковим маслом або з досить оригінальними соусами. В даний час пельмені– майже культова їжа та відмінна закуска.
Пельмені курячі н/ф.
Склад: курячий фарш, борошно в/г, вода питна, цибуля, олія соняшникова, сіль, перець чорний, яйця.
Пельмені м’ясні «Закарпатські».
Склад: свинина, яловичина, борошно в/г, цибуля, олія соняшникова рафінована, сіль, перець чорний, яйця.
Пельмені «Домашні» ручної роботи.
Склад: свинина, яловичина, борошно в/г, олія соняшникова рафінована, сіль, перець чорний, яйця.
Пельмені курячі ручної роботи.
Склад: курячий фарш, борошно в/г, вода питна, цибуля, олія соняшникова рафінована, сіль, перець чорний, яйця.
Пельмені напівфабрикат.
Склад: свинина, яловичина, борошно в/г, цибуля, олія соняшникова рафінована, сіль, перець чорний, яйця.