Продуктовий супермаркет

  1. Вхід нової торгової марки
  2. Розташування продукції на основному місці викладки
  3. Розміщення холодильного обладнання
  4. Розміщення стійки
  5. Оренда піддону
  6. Оренда торця
  7. Оренда площини в банеті
  8. Брендування верхнього одягу працівників торгового залу, логотипом вашої ТМ
  9. Піддон в сезонній зоні ТЦ «Дастор»

Слід зазначити, що вартість розміщення залежить від слідуючих факторів: ексклюзивна пропозиція для ТЦ; викладка з супроводом розіграшу цінного призу; цінова акція; новинки; сезонний товар; викладка акційного товару, інше.

Контакти:

Комерційний директор – dastor2006@gmail.com

Графік роботи: Пн.-Пт. з 09:00 до 18:00, Сб.-Нд. – вихідні