Все починалося з ідеї. А задумка була не просто збудувати торговий центр великої площі, а зробити його зручним та корисним для відвідувача і створити атмосферу у яку хочеться повертатися знову і знову. Як в улюблене місце, або улюблені міста з власним, неповторним шармом.

Ми розуміли, що не може бути нічого ціннішого окрім довіри покупця. Що є безліч дрібниць, з яких вибудовується репутація і які треба щодня, правильно і мобільно вирішувати. Що жоден товар не має потрапити на полиці, поки ми не знаємо про нього все. Це філософія, яку приніс у цей проект автор ідеї – Роберт Горват. І вона спрацювала.

9 вересня 2006 року – День народження ТЦ «Дастор». Саме в цей день в м. Ужгород неподалік від центру міста, на розі вулиць Собранецька – Закарпатська відкрив свої двері торговельний центр загальною площею 8300 кв.м.

На старті «Дастор» розробив принципи успішної політики своєї діяльності, які допомагають чітко та ефективно вирішувати поставлені задачі на протязі не одного року. Завдяки своїм розмірам та внутрішній політиці «Дастор» претендує на лідерство поміж роздрібних торгових центрів подібного формату в Закарпатський області і в Україні.

Двоповерховий комплекс сучасного типу забезпечує відвідувачам максимальний комфорт, втілюючи в собі якісні та зручні технічні характеристики:

зручна транспортна схема в`їзд–виїзд-об`їзд, паркінг;
правильно спроектоване розміщення поверхів споруди;
ескалатори;
широкий асортимент продуктів харчування та інших товарів;
високий рівень обслуговування;
бутікова галерея, що нараховує близько 40 орендаторів;
відсутність черг на касах, еквайрінг;
зручні корзини та візки для відвідувачів;
спеціальні послуги для юридичних осіб та приватних підприємців, які дозволяють здійснити покупку швидко та зручно;
послуги банкоматів різних банків;
пункти обміну валюти та прийому платежів;
система безпеки та відеонагляд;
система звукового оповіщення, пожежна сигналізація, пожежогасіння;
зручний графік роботи супермаркету: з 08.00 до 23.00, бутікової галереї: з 10.00 до 21.00, щодня без вихідних;
WI-FI;
можливість замовити надзвичайно смачну та апетитну готову продукцію кондитерського та кулінарного цехів.

ТЦ «Дастор» любить приємно дивувати своїх клієнтів. Тут чекають на тих, хто поважає себе, віддає перевагу якісним речам та цінує свій час. Сюди можна прийти всією родиною і не тільки здійснити необхідні покупки, а й чудово відпочити за чашечкою запашної кави.

1 comment on “Про нас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *